ΕΥΧΕΣ από τον Α.Σ. ΔΙΑΣΤΡΟ

Καλό-Πάσχα-2020

 

Καλημέρα σας.

Ευχόμαστε το παρόν μήνυμα να βρίσκει εσάς & τους αγαπημένους σας υγιής και δυνατούς.

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε, μέσα από την καρδιά μας, Καλή Μεγάλη Εβδομάδα, Καλό Πάσχα και η φετινή Ανάσταση να αποκτήσει, για όλους μας, το πραγματικό της νόημα & να σημάνει το τέλος αυτής της δύσκολης & πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε.

Το φως στο τούνελ, που όλοι περιμέναμε τόσο καιρό, έχει αρχίσει δειλά-δειλά να φαίνεται, και εμείς, οι άνθρωποι του ΔΙΑΣΤΡΟ, αρχίζουμε να σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα του συλλόγου για την πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα…..

Στα πλαίσια αυτής της επιστροφής σχεδιάζουμε την έναρξη των προπονήσεων αμέσως μόλις μας το επιτρέψει η πολιτεία & πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας που θα μας υποδειχθούν καθώς και μια σειρά από δράσεις για να καλύψουμε όσο πιο πολύ μπορούμε το χαμένο χρόνο.

Έτσι προγραμματίζουμε για το μήνα Ιούνιο ανοικτά μαθήματα στα τμήματα χορού, ρυθμικής & ενόργανης γυμναστικής καθώς και επίδειξη προόδου για ζώνες στα τμήματα τάεκβοντο.

Για το μήνα Ιούλιο προγραμματίζουμε την καθιερωμένη πλέον κατασκήνωση του συλλόγου, αιτήσεις για την οποία ξεκινούν από την Δευτέρα 26 Απριλίου έως 08 Μαϊου στο site htpps://www.gov.gr/arxes/oloi-foreis/organismos-apaskholeses-ergatikou-dunamikou-oaed/programmata-kataskenoseon-oaed.                                                                                                                                 Για περισσότερες πληροφορίες και τον καλύτερο προγραμματισμό των παραπάνω δράσεων & λόγω των περιορισμών που θα ισχύουν στον αριθμό των συμμετεχόντων ανά τμήμα παρακαλούμε να μας καλείτε στα τηλέφωνα του συλλόγου 2102388494, 6946788699, 6945592699 καθώς στο email: acdiastro@gmail.com.

Υ.Σ.:Τα διαδικτυακά μαθήματα δεν θα πραγματοποιηθούν από 26/4 έως 09/05.

 

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα, Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!!!

Leave a comment

You Might Also Like

2ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΕΤΑΝΕ

        Την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της κατέκτησε η αθλήτρια […]

Read More

ΕΤΑΝΕ TRIALS 2022

Στη Χαλκίδα την Παρασκευή 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Α` φάση για τους εσωτερικούς αγώνες επιλογής trials παίδων […]

Read More

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΤΑΝΕ 2022

Ο αθλητής ΠΑΤΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ πολυνίκης  σε διάφορα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την διάκριση του στην […]

Read More