ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ……..

received_228728758052273.jpeg

 

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣΤΡΟ εύχεται σε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου καλό μήνα.

Λόγω των συνθηκών  και των μέτρων για τον περιορισμό & τη μη διασπορά του COVID-19 θα συνεχιστούν & για το μήνα Φεβρουάριο τα  διαδικτυακά μαθήματα.

Η δια ζώσης προπόνηση & η αλληλεπίδραση μεταξύ δασκάλων-προπονητών και των μελών του συλλόγου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικατασταθεί ή να αναπληρωθεί  με την διαδικτυακή αλλά δυστυχώς αυτός είναι ο μοναδικός  τρόπος  για να προσφέρουμε στα μέλη μας την ευκαιρία να διατηρήσουν μία ελάχιστη επαφή με αυτό που αγαπάνε & για το οποίο έχουν προσπαθήσει τόσο,  τον καιρό που όλα ήταν φυσιολογικά…..

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που με τα μηνύματα συμπαράστασης &  με την συμμετοχή σας στα διαδικτυακά μαθήματα, μας δίνετε την δύναμη να συνεχίζουμε & να ελπίζουμε…

Θα θέλαμε επίσης να παροτρύνουμε και τα υπόλοιπα μέλη μας να συμμετέχουν στα διαδικτυακά μαθήματα  εκμεταλλευόμενα την ευκαιρία που δίνετε από το σύλλογο μας να διατηρήσουν μια καλή φυσική κατάσταση , ευλυγισία, ενδυνάμωση  και ένα καλό επίπεδο δεξιοτήτων στην δραστηριότητα που έχουν επιλέξει.

Για την συμμετοχή σας στα διαδικτυακά μαθήματα μπορείτε να ανατρέξετε σε παλαιότερες ανακοινώσεις στο site του συλλόγου  www.diastro.gr (ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ).

Leave a comment

You Might Also Like

2ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΕΤΑΝΕ

        Την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της κατέκτησε η αθλήτρια […]

Read More

ΕΤΑΝΕ TRIALS 2022

Στη Χαλκίδα την Παρασκευή 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Α` φάση για τους εσωτερικούς αγώνες επιλογής trials παίδων […]

Read More

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΤΑΝΕ 2022

Ο αθλητής ΠΑΤΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ πολυνίκης  σε διάφορα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την διάκριση του στην […]

Read More