ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ……..

received_228728758052273.jpeg

 

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣΤΡΟ εύχεται σε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου καλό μήνα.

Λόγω των συνθηκών  και των μέτρων για τον περιορισμό & τη μη διασπορά του COVID-19 θα συνεχιστούν & για το μήνα Φεβρουάριο τα  διαδικτυακά μαθήματα.

Η δια ζώσης προπόνηση & η αλληλεπίδραση μεταξύ δασκάλων-προπονητών και των μελών του συλλόγου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικατασταθεί ή να αναπληρωθεί  με την διαδικτυακή αλλά δυστυχώς αυτός είναι ο μοναδικός  τρόπος  για να προσφέρουμε στα μέλη μας την ευκαιρία να διατηρήσουν μία ελάχιστη επαφή με αυτό που αγαπάνε & για το οποίο έχουν προσπαθήσει τόσο,  τον καιρό που όλα ήταν φυσιολογικά…..

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που με τα μηνύματα συμπαράστασης &  με την συμμετοχή σας στα διαδικτυακά μαθήματα, μας δίνετε την δύναμη να συνεχίζουμε & να ελπίζουμε…

Θα θέλαμε επίσης να παροτρύνουμε και τα υπόλοιπα μέλη μας να συμμετέχουν στα διαδικτυακά μαθήματα  εκμεταλλευόμενα την ευκαιρία που δίνετε από το σύλλογο μας να διατηρήσουν μια καλή φυσική κατάσταση , ευλυγισία, ενδυνάμωση  και ένα καλό επίπεδο δεξιοτήτων στην δραστηριότητα που έχουν επιλέξει.

Για την συμμετοχή σας στα διαδικτυακά μαθήματα μπορείτε να ανατρέξετε σε παλαιότερες ανακοινώσεις στο site του συλλόγου  www.diastro.gr (ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ).

Leave a comment

You Might Also Like

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ”

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ”

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣΤΡΟ έλαβε μέρος στο Κύπελλο Πανελλήνιας Συμμετοχής “Γεώργιος Βόλαρης”, που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ 1-3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ […]

Read More

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ 2023-24

Το Δ.Σ. & οι προπονητές του ΔΙΑΣΤΡΟ εύχονται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου […]

Read More

DRACULA 0PEN 2023

Η αθλήτρια του συλλόγου μας ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ ΚΡΙΣΤΙΝΑ εκπροσώπησε επάξια για άλλη μία φορά το σύλλογο μας στο […]

Read More