ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ……..

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές μας συνεχίζονται με τα τμήματά μας να γεμίζουν! Κλείστε την θέση σας άμεσα για να είναι εφικτή σύντομα η κατάρτιση του ημερησίου προγράμματος.
Έχοντας λάβει υπόψη όλες τις οδηγίες που έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ σχετικά με την λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και, έχοντας προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των μελών μας, σας ενημερώνουμε ότι λόγω covid-19:
▪️ Τα τμήματα θα είναι αυστηρά ολιγομελή & σταθερά ως προς την σύνθεση τους ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το κάθε τμήμα θα κλείνει εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων που προβλέπεται.
▪️ Το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί περιλαμβάνει:
– χρήση μάσκας από το προσωπικό καθώς & για όσους εισέρχονται στους χώρους του συλλόγου (στις αίθουσες και κατά τη διάρκεια της προπόνησης ΔΕΝ θα γίνεται χρήση της μάσκας). Η είσοδος των γονέων στην εγκατάσταση δεν επιτρέπεται για την αποφυγή συνωστισμού κατά τις αλλαγές των τμημάτων.
– Τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας
– Ολιγομελή τμήματα
– Θερμομέτρηση πριν την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση και χρήση αντισηπτικού πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
– Καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση με ακριβή ώρα εισόδου-εξόδου
– Αερισμός του χώρου πριν και μετά την έναρξη κάθε τμήματος. – Απαραίτητη προσκόμιση της ειδικής ιατρικής βεβαίωσης από καρδιολόγο. Χωρίς αυτή, δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στα τμήματα του συλλόγου. Έναρξη προπονήσεων (ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ – ΧΟΡΟΣ) 01 Σεπτεμβρίου. Εγγραφές & ενημέρωση 28, 31 Αυγούστου στη γραμματεία του συλλόγου (17:00-20:00).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ & ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.

Leave a comment

You Might Also Like

2ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΕΤΑΝΕ

        Την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της κατέκτησε η αθλήτρια […]

Read More

ΕΤΑΝΕ TRIALS 2022

Στη Χαλκίδα την Παρασκευή 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Α` φάση για τους εσωτερικούς αγώνες επιλογής trials παίδων […]

Read More

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΤΑΝΕ 2022

Ο αθλητής ΠΑΤΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ πολυνίκης  σε διάφορα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την διάκριση του στην […]

Read More