ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ 2020-21

tampela-20x40-1.jpg

 

Ξεκινάμε ….επιτέλους….

Η φετεινή σεζόν ξεκινάει λιγουλάκι διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές …..ένεκα κορονοϊού….

Λόγω των περιορισμών που ισχύουν, τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι ολιγομελή, ως εκ τούτου, η κράτηση θέσης στα υπό διαμόρφωση τμήματα είναι επιβεβλημένη.

Από αύριο Δευτέρα 24 Αυγούστου, καθημερινά, στα τηλ. 210 2388494, 6946799686 κράτηση θέσης και ενημέρωση ενώ την Παρασκευή 29 & Δευτέρα 31 Αυγούστου στη γραμματεία του συλλόγου κατά τις ώρες 17:00-20:00 για εγγραφές και ενημέρωση.

Με γνώμονα την υγεία & την ασφάλεια των μελών του συλλόγου, τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα – δημιουργούμε, με σειρά προταιραιότητας, ολιγομελή τμήματα με σταθερό και συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχόντων – περιορισμένος αριθμός νέων εγγραφών μετά από ραντεβού.

Ο αθλητικός σύλλογος ΔΙΑΣΤΡΟ εύχεται σε όλα τα μέλη & φίλους του συλλόγου μία δημιουργική & πρωτίστως ασφαλή νέα σχολική & αγωνιστική χρονιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο site www.diastro.gr & στη σελίδα facebook του συλλόγου για περισσότερα νέα & ενημερώσεις που σας ενδιαφέρουν.

Leave a comment

You Might Also Like

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ”

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ”

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣΤΡΟ έλαβε μέρος στο Κύπελλο Πανελλήνιας Συμμετοχής “Γεώργιος Βόλαρης”, που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ 1-3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ […]

Read More

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ 2023-24

Το Δ.Σ. & οι προπονητές του ΔΙΑΣΤΡΟ εύχονται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου […]

Read More

DRACULA 0PEN 2023

Η αθλήτρια του συλλόγου μας ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ ΚΡΙΣΤΙΝΑ εκπροσώπησε επάξια για άλλη μία φορά το σύλλογο μας στο […]

Read More