ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

IMG-fa55289a028f12377125f1cd2e33ea43-V.jpgΑγαπητά μέλη,

Η μέρα της επιστροφής στο σύλλογο μας έφτασε, μικροί – μεγάλοι, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου τους αθλητές μας σε όλα τα αθλήματα μας. Όλο αυτό το διάστημα συναντιόμασταν διαδικτυακά μέσω της οθόνης του υπολογιστή μας, για να διανύσουμε όλοι μαζί με δύναμη και χαμόγελο την «τελική ευθεία» μέχρι να συναντηθούμε ξανά στο αθλητικό μας σπίτι.

Η στιγμή έφτασε, για να συμπληρώσουμε αυτά που μας έλειψαν πολύ αυτό το διάστημα, τη «ζωντανή» επικοινωνία με τους αθλητές μας, τη φυσική παρουσία του προπονητή μας & της δασκάλας μας. Η βοήθεια της τεχνολογίας υπήρξε ανεκτίμητη στη διατήρηση της επαφής μας. Κανένα τεχνολογικό μέσο όμως δεν μπορεί να υποκαταστήσει την αθλητική μας καθημερινότητα, την επαφή και τη σχέση μας με τους συναθλητές μας τόσο σε προπονητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Γι’ αυτό περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή στο σύλλογο μας.

Κατανοούμε απόλυτα την ευαισθησία σας για τα παιδιά, είναι άλλωστε και δική μας. Η προσοχή και η φροντίδα μας είναι στραμμένες επάνω τους όλο αυτό το διάστημα. Θα είμαστε δίπλα στα παιδιά αλλά και δίπλα σε σας, για να μοιραστούμε οτιδήποτε χρειαστεί. Έχουμε προετοιμάσει και οργανώσει την επιστροφή των αθλητών μας, ώστε να γίνει με προσοχή, ασφάλεια και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των ειδικών.

Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή και θα διαμορφωθούν σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα & σύμφωνα με την αντίστοιχη προσέλευση. Για αυτό θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε άμεσα (στα τηλέφωνα του συλλόγου 2102388494, 6946799686, 6945592699) ποιοι θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους για το μήνα Ιούνιο.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας .

Παράλληλα με όλα τα μέτρα που έχουμε λάβει οφείλουμε να υπενθυμίσουμε αυτό που οι ειδικοί επιστήμονες χαρακτηρίζουν ως το πιο σημαντικό, την ατομική ευθύνη του καθενός να τηρεί όλα τα προβλεπόμενα (αποστάσεις, πλύσιμο χεριών, αποφυγή ανταλλαγής αντικειμένων κ.ά) προστατεύοντας τον εαυτό του και όλη τη αθλητική κοινότητα.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ

Προαγωνιστικός Ιατρικός Έλεγχος ΑΠΟ 13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ 

Προαγωνιστικός Ιατρικός Έλεγχος ΑΠΟ 13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ MONO ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού συστήνει τα κάτωθι: Αθλητές/τριες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες είναι εγγεγραμμένοι/ες σε σωματεία και έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, συμπληρώνουν το ιατρικό ιστορικό και προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα ιατρού. Για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του αθλητή στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που διατηρεί η εγκατάσταση, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.

 Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που αθλούμενος/η έχει νοσήσει από τη λοίμωξη COVID-19 και επιθυμεί να αθληθεί εντατικά θα πρέπει να εξετάζεται από καρδιολόγο, καθώς ο ιός δύναται να προκαλέσει καρδιακές βλάβες.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 

Το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης μπορείτε να το βρείτε στη γραμματεία του συλλόγου & εδώ: https://gga.gov.gr/images/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97 _%CE%92%CE%95%CE%92%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97_v5.pdf

Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού μπορείτε να το βρείτε στη γραμματεία του συλλόγου & εδώ: https://gga.gov.gr/images/entypo_proagonistikou.docx

Καλή μας επιστροφή!

Leave a comment

You Might Also Like

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ 2023-24

Το Δ.Σ. & οι προπονητές του ΔΙΑΣΤΡΟ εύχονται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου […]

Read More

DRACULA 0PEN 2023

Η αθλήτρια του συλλόγου μας ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ ΚΡΙΣΤΙΝΑ εκπροσώπησε επάξια για άλλη μία φορά το σύλλογο μας στο […]

Read More

2ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΕΤΑΝΕ

        Την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της κατέκτησε η αθλήτρια […]

Read More