Γιατί να επιλέξετε την ομαδική γυμναστική;

tampela-20x40-1.jpgΠολλοί ενήλικες που μετά από σκέψη αποφασίζουν να ξεκινήσουν να γυμνάζονται διστάζουν να ασχοληθούν με οποιοδήποτε ομαδική γυμναστική. Είναι γεγονός πως όσο περισσότερο απέχουμε από τη γυμναστική, τόσο πιο δύσκολο μας είναι να ενταχθούμε σε ένα πρόγραμμα ομαδικό παρέα με άλλα μέλη.
Ο φόβος της αποτυχίας ή το ότι δε θα αντέξουμε να ακολουθήσουμε τους υπόλοιπους αποτελεί την αιτία που πολλές φορές καταφεύγουμε στη λύση του να γυμναζόμαστε μόνοι μας, μακριά τόσο από τα βλέμματα των γύρω μας, όσο και από την επίβλεψη κάποιου ειδικού.
Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η ομαδική άσκηση αποτελεί έναν τρόπο όχι μόνο κοινωνικοποίησης αλλά και επίτευξης μεγαλύτερων στόχων.Παρατηρώντας τους γύρω μας να προσπαθούν και να επιμένουν να καταφέρουν μια δύσκολη άσκηση μας ωθεί να προσπαθήσουμε κι εμείς πιο δυναμικά. Με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά θα ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Σε μια μοναχική άσκηση σπάνια μπορεί να δημιουργηθεί αυτό το κίνητρο.
Πέραν όλων, είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε τη σοβαρότητα και τη σημαντικότητα της παρουσίας ενός ειδικού κατά τη διάρκεια της προπόνησης μας. Το καλό της ομαδικής άσκησης πέραν της δημιουργίας του κινήτρου δεν παύει να είναι και η ασφάλεια που μας προσφέρει η καθοδήγηση του προπονητή, όπως και η αποφυγή τραυματισμών.
Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να γυμναστεί σε ένα περιβάλλον ομαδικό, παρουσία ειδικών προπονητών και επωφεληθείτε από τα οφέλη του ομαδικού πνεύματος και της καθοδηγούμενης εκγύμνασης.
Στον Αθλητικό Σύλλογο ΔΙΑΣΤΡΟ λειτουργούν ομαδικά τμήματα χορευτικής γυμναστικής ενηλίκων (πρωινά, απογευματινά, βραδινά τμήματα). Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία ή τα τηλέφωνα του συλλόγου και κάντε την αρχή κλείνοντας ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα.
Τα οφέλη της γυμναστικής πάντα θα κατέχουν εξέχουσα θέση στη ζωή όλων μας τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο για αυτό ήρθε η στιγμή να τολμήσετε και να χαρίσετε την μοναδική αυτή εμπειρία στον αυτό σας με οποιαδήποτε μορφή άσκησης.

http://www.diastro.gr

Leave a comment

You Might Also Like

2ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΕΤΑΝΕ

        Την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της κατέκτησε η αθλήτρια […]

Read More

ΕΤΑΝΕ TRIALS 2022

Στη Χαλκίδα την Παρασκευή 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Α` φάση για τους εσωτερικούς αγώνες επιλογής trials παίδων […]

Read More

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΤΑΝΕ 2022

Ο αθλητής ΠΑΤΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ πολυνίκης  σε διάφορα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την διάκριση του στην […]

Read More