Η Ενόργανη γυμναστική, προσόν στη ζωή του παιδιού σας.

Η Ενόργανη γυμναστική αποτελεί ένα Ολυμπιακό άθλημα και είναι το ιδανικότερο ξεκίνημα για ένα μικρό παιδί που θέλει να ασχοληθεί με τον αθλητισμό αφού μέσω των ασκήσεών της το παιδί μπορεί να τρέξει, να κάνει ακροβατικά, να πηδά και ταυτόχρονα να δημιουργεί ένα σώμα γυμνασμένο , δυνατό και μια εξίσου σωστή σωματοδομή.
Μέσω της ενόργανης γυμναστικής τα παιδιά μπορούν να εκτονωθούν, αποκτούν ευλυγισία και δύναμη καθώς επίσης και πειθαρχία. Όλα αυτά τα οφέλη αποτελούν εφόδια για οποιοδήποτε άθλημα επιλέξουν να ακολουθήσουν στη ζωή τους.
Στον αθλητικό σύλλογο ΔΙΑΣΤΡΟ, λειτουργούν τμήματα ενόργανης γυμναστικής αγοριών και κοριτσιών, σε χώρο κατάλληλα προσαρμοσμένο, από προπονητές που προσεγγίζουν με αγάπη και σεβασμό το κάθε παιδί ξεχωριστά.
Δοκιμάστε να εντάξετε στη ζωή του παιδιού σας τον αθλητισμό σε οποιαδήποτε μορφή του, αφού τα οφέλη υπερτερούν και η ενασχόλησή του θα αποτελέσει ένα δυνατό όπλο στη φαρέτρα του.

ENORGANH
http://www.diastro.gr

Leave a comment

You Might Also Like

2ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΕΤΑΝΕ

        Την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της κατέκτησε η αθλήτρια […]

Read More

ΕΤΑΝΕ TRIALS 2022

Στη Χαλκίδα την Παρασκευή 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Α` φάση για τους εσωτερικούς αγώνες επιλογής trials παίδων […]

Read More

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΤΑΝΕ 2022

Ο αθλητής ΠΑΤΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ πολυνίκης  σε διάφορα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την διάκριση του στην […]

Read More