Η Ενόργανη γυμναστική, προσόν στη ζωή του παιδιού σας.

Η Ενόργανη γυμναστική αποτελεί ένα Ολυμπιακό άθλημα και είναι το ιδανικότερο ξεκίνημα για ένα μικρό παιδί που θέλει να ασχοληθεί με τον αθλητισμό αφού μέσω των ασκήσεών της το παιδί μπορεί να τρέξει, να κάνει ακροβατικά, να πηδά και ταυτόχρονα να δημιουργεί ένα σώμα γυμνασμένο , δυνατό και μια εξίσου σωστή σωματοδομή.
Μέσω της ενόργανης γυμναστικής τα παιδιά μπορούν να εκτονωθούν, αποκτούν ευλυγισία και δύναμη καθώς επίσης και πειθαρχία. Όλα αυτά τα οφέλη αποτελούν εφόδια για οποιοδήποτε άθλημα επιλέξουν να ακολουθήσουν στη ζωή τους.
Στον αθλητικό σύλλογο ΔΙΑΣΤΡΟ, λειτουργούν τμήματα ενόργανης γυμναστικής αγοριών και κοριτσιών, σε χώρο κατάλληλα προσαρμοσμένο, από προπονητές που προσεγγίζουν με αγάπη και σεβασμό το κάθε παιδί ξεχωριστά.
Δοκιμάστε να εντάξετε στη ζωή του παιδιού σας τον αθλητισμό σε οποιαδήποτε μορφή του, αφού τα οφέλη υπερτερούν και η ενασχόλησή του θα αποτελέσει ένα δυνατό όπλο στη φαρέτρα του.

ENORGANH
http://www.diastro.gr

Leave a comment

You Might Also Like

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ”

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ”

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣΤΡΟ έλαβε μέρος στο Κύπελλο Πανελλήνιας Συμμετοχής “Γεώργιος Βόλαρης”, που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ 1-3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ […]

Read More

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ 2023-24

Το Δ.Σ. & οι προπονητές του ΔΙΑΣΤΡΟ εύχονται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου […]

Read More

DRACULA 0PEN 2023

Η αθλήτρια του συλλόγου μας ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ ΚΡΙΣΤΙΝΑ εκπροσώπησε επάξια για άλλη μία φορά το σύλλογο μας στο […]

Read More