ΕΠΙΔΕΙΞΗ 2019

Με την συμμετοχή όλων των τμημάτων και σε απόλυτα εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια καλοκαιρινή επίδειξη του συλλόγου μας.

Τα κορίτσια & αγόρια από τα τμήματα χορού, ρυθμικής – ενόργανης γυμναστικής και ταε κβο ντο, κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις αλλά και τις καρδιές όλων καθηλώνοντας στις θέσεις τους, ακόμη & υπό βροχή, όσους βρέθηκαν το βράδυ της 16ης Ιουνίου στο κατάμεστο ανοικτό θέατρο ΟΡΦΕΑΣ στον Άτταλο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε βράβευση όλων των διακριθέντων, σε επίσημες διοργανώσεις, μελών του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο Σεπτέμβριος 2018 – Ιούνιος 2019 , μία περίοδο που επιφύλασσε διακρίσεις για το σύνολο των τμημάτων του συλλόγου, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας & προπόνησης που πραγματοποιείται σε όλα ανεξαιρέτως τα τμήματα του Αθλητικού Συλλόγου ΔΙΑΣΤΡΟ.

Την βράβευση πραγματοποίησαν, τιμώντας με την παρουσία τους το σύλλογο μας, οι Αντιδήμαρχοι της πόλης κύριοι ΠΟΤΣΗΣ ΖΗΣΗΣ & ΡΕΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ καθώς και οι κυρίες ΣΚΕΠΕΤΑΡΗ ΤΖΕΝΗ ( Ομοσπονδιακή Προπονήτρια της ΕΛΟΤ ) & ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΗΩ (Διεθνή Διαιτήτρια της WTF ).

Leave a comment

You Might Also Like

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ”

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ”

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣΤΡΟ έλαβε μέρος στο Κύπελλο Πανελλήνιας Συμμετοχής “Γεώργιος Βόλαρης”, που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ 1-3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ […]

Read More

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ 2023-24

Το Δ.Σ. & οι προπονητές του ΔΙΑΣΤΡΟ εύχονται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου […]

Read More

DRACULA 0PEN 2023

Η αθλήτρια του συλλόγου μας ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ ΚΡΙΣΤΙΝΑ εκπροσώπησε επάξια για άλλη μία φορά το σύλλογο μας στο […]

Read More