ΕΠΙΔΕΙΞΗ 2019

Με την συμμετοχή όλων των τμημάτων και σε απόλυτα εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια καλοκαιρινή επίδειξη του συλλόγου μας.

Τα κορίτσια & αγόρια από τα τμήματα χορού, ρυθμικής – ενόργανης γυμναστικής και ταε κβο ντο, κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις αλλά και τις καρδιές όλων καθηλώνοντας στις θέσεις τους, ακόμη & υπό βροχή, όσους βρέθηκαν το βράδυ της 16ης Ιουνίου στο κατάμεστο ανοικτό θέατρο ΟΡΦΕΑΣ στον Άτταλο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε βράβευση όλων των διακριθέντων, σε επίσημες διοργανώσεις, μελών του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο Σεπτέμβριος 2018 – Ιούνιος 2019 , μία περίοδο που επιφύλασσε διακρίσεις για το σύνολο των τμημάτων του συλλόγου, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας & προπόνησης που πραγματοποιείται σε όλα ανεξαιρέτως τα τμήματα του Αθλητικού Συλλόγου ΔΙΑΣΤΡΟ.

Την βράβευση πραγματοποίησαν, τιμώντας με την παρουσία τους το σύλλογο μας, οι Αντιδήμαρχοι της πόλης κύριοι ΠΟΤΣΗΣ ΖΗΣΗΣ & ΡΕΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ καθώς και οι κυρίες ΣΚΕΠΕΤΑΡΗ ΤΖΕΝΗ ( Ομοσπονδιακή Προπονήτρια της ΕΛΟΤ ) & ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΗΩ (Διεθνή Διαιτήτρια της WTF ).

Leave a comment

You Might Also Like

2ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΕΤΑΝΕ

        Την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της κατέκτησε η αθλήτρια […]

Read More

ΕΤΑΝΕ TRIALS 2022

Στη Χαλκίδα την Παρασκευή 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Α` φάση για τους εσωτερικούς αγώνες επιλογής trials παίδων […]

Read More

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΤΑΝΕ 2022

Ο αθλητής ΠΑΤΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ πολυνίκης  σε διάφορα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την διάκριση του στην […]

Read More