Συμμετοχή του Α.Σ Δίαστρο στο 4ο Αγωνιστικό Festival ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Kim & Liu

4ο Αγωνιστικό Festival ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Kim & Liu

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το 4ο Αγωνιστικό Festival ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Kim & Liu που πραγματοποιήθηκε  το τριήμερο 23-25 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων  υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ (E.T.U.), της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ (ΕΛ.Ο.Τ.) και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.)
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣΤΡΟ συμμετείχε και σε αυτή τη διοργάνωση με 13 αθλητές & αθλήτριες του τμήματος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες αλλά και 4 μετάλλια : 1 χρυσό ΜΠΕΝΕΚΟΣ, 1 ασημένιο ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, 2 χάλκινα ΚΟΥΡΤΗΣ, ΤΣΑΚΝΗ.


Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές  & αθλήτριες του συλλόγου μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κυρίως για την συμμετοχή τους και την προσπάθεια τους !!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητικό TEAM του συλλόγου που και τις τρεις μέρες της διοργάνωσης βρίσκονταν κοντά στους αθλητές & αθλήτριες μας κάνοντας πραγματικά κατάθεση ψυχής προετοιμάζοντας τους, εμψυχώνοντας τους και καθοδηγώντας τους.

Συγχαρητήρια στην ΕΤΑΝΕ για την άψογη διοργάνωση και την προσπάθεια της μέσα από αυτή να μυήσει τους μικρούς αθλητές στον υπέροχο αλλά και απαιτητικό κόσμο του αγωνιστικού ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ.

You Might Also Like

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ”

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ”

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣΤΡΟ έλαβε μέρος στο Κύπελλο Πανελλήνιας Συμμετοχής “Γεώργιος Βόλαρης”, που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ 1-3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ […]

Read More

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ 2023-24

Το Δ.Σ. & οι προπονητές του ΔΙΑΣΤΡΟ εύχονται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου […]

Read More

DRACULA 0PEN 2023

Η αθλήτρια του συλλόγου μας ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ ΚΡΙΣΤΙΝΑ εκπροσώπησε επάξια για άλλη μία φορά το σύλλογο μας στο […]

Read More