Συμμετοχή του Α.Σ Δίαστρο στο 4ο Αγωνιστικό Festival ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Kim & Liu

4ο Αγωνιστικό Festival ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Kim & Liu

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το 4ο Αγωνιστικό Festival ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Kim & Liu που πραγματοποιήθηκε  το τριήμερο 23-25 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων  υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ (E.T.U.), της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ (ΕΛ.Ο.Τ.) και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.)
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣΤΡΟ συμμετείχε και σε αυτή τη διοργάνωση με 13 αθλητές & αθλήτριες του τμήματος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες αλλά και 4 μετάλλια : 1 χρυσό ΜΠΕΝΕΚΟΣ, 1 ασημένιο ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, 2 χάλκινα ΚΟΥΡΤΗΣ, ΤΣΑΚΝΗ.


Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές  & αθλήτριες του συλλόγου μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κυρίως για την συμμετοχή τους και την προσπάθεια τους !!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητικό TEAM του συλλόγου που και τις τρεις μέρες της διοργάνωσης βρίσκονταν κοντά στους αθλητές & αθλήτριες μας κάνοντας πραγματικά κατάθεση ψυχής προετοιμάζοντας τους, εμψυχώνοντας τους και καθοδηγώντας τους.

Συγχαρητήρια στην ΕΤΑΝΕ για την άψογη διοργάνωση και την προσπάθεια της μέσα από αυτή να μυήσει τους μικρούς αθλητές στον υπέροχο αλλά και απαιτητικό κόσμο του αγωνιστικού ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ.

You Might Also Like

2ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΕΤΑΝΕ

        Την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της κατέκτησε η αθλήτρια […]

Read More

ΕΤΑΝΕ TRIALS 2022

Στη Χαλκίδα την Παρασκευή 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Α` φάση για τους εσωτερικούς αγώνες επιλογής trials παίδων […]

Read More

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΤΑΝΕ 2022

Ο αθλητής ΠΑΤΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ πολυνίκης  σε διάφορα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την διάκριση του στην […]

Read More