Γιατί να επιλέξετε την ομαδική γυμναστική;

tampela-20x40-1.jpgΠολλοί ενήλικες που μετά από σκέψη αποφασίζουν να ξεκινήσουν να γυμνάζονται διστάζουν να ασχοληθούν με οποιοδήποτε ομαδική γυμναστική. Είναι γεγονός πως όσο περισσότερο απέχουμε από τη γυμναστική, τόσο πιο δύσκολο μας είναι να ενταχθούμε σε ένα πρόγραμμα ομαδικό παρέα με άλλα μέλη.
Ο φόβος της αποτυχίας ή το ότι δε θα αντέξουμε να ακολουθήσουμε τους υπόλοιπους αποτελεί την αιτία που πολλές φορές καταφεύγουμε στη λύση του να γυμναζόμαστε μόνοι μας, μακριά τόσο από τα βλέμματα των γύρω μας, όσο και από την επίβλεψη κάποιου ειδικού.
Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η ομαδική άσκηση αποτελεί έναν τρόπο όχι μόνο κοινωνικοποίησης αλλά και επίτευξης μεγαλύτερων στόχων.Παρατηρώντας τους γύρω μας να προσπαθούν και να επιμένουν να καταφέρουν μια δύσκολη άσκηση μας ωθεί να προσπαθήσουμε κι εμείς πιο δυναμικά. Με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά θα ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Σε μια μοναχική άσκηση σπάνια μπορεί να δημιουργηθεί αυτό το κίνητρο.
Πέραν όλων, είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε τη σοβαρότητα και τη σημαντικότητα της παρουσίας ενός ειδικού κατά τη διάρκεια της προπόνησης μας. Το καλό της ομαδικής άσκησης πέραν της δημιουργίας του κινήτρου δεν παύει να είναι και η ασφάλεια που μας προσφέρει η καθοδήγηση του προπονητή, όπως και η αποφυγή τραυματισμών.
Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να γυμναστεί σε ένα περιβάλλον ομαδικό, παρουσία ειδικών προπονητών και επωφεληθείτε από τα οφέλη του ομαδικού πνεύματος και της καθοδηγούμενης εκγύμνασης.
Στον Αθλητικό Σύλλογο ΔΙΑΣΤΡΟ λειτουργούν ομαδικά τμήματα χορευτικής γυμναστικής ενηλίκων (πρωινά, απογευματινά, βραδινά τμήματα). Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία ή τα τηλέφωνα του συλλόγου και κάντε την αρχή κλείνοντας ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα.
Τα οφέλη της γυμναστικής πάντα θα κατέχουν εξέχουσα θέση στη ζωή όλων μας τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο για αυτό ήρθε η στιγμή να τολμήσετε και να χαρίσετε την μοναδική αυτή εμπειρία στον αυτό σας με οποιαδήποτε μορφή άσκησης.

http://www.diastro.gr

Leave a comment

You Might Also Like

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ”

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ”

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣΤΡΟ έλαβε μέρος στο Κύπελλο Πανελλήνιας Συμμετοχής “Γεώργιος Βόλαρης”, που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ 1-3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ […]

Read More

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ 2023-24

Το Δ.Σ. & οι προπονητές του ΔΙΑΣΤΡΟ εύχονται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου […]

Read More

DRACULA 0PEN 2023

Η αθλήτρια του συλλόγου μας ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ ΚΡΙΣΤΙΝΑ εκπροσώπησε επάξια για άλλη μία φορά το σύλλογο μας στο […]

Read More