Καλό-Πάσχα-2020

 

Καλημέρα σας.

Ευχόμαστε το παρόν μήνυμα να βρίσκει εσάς & τους αγαπημένους σας υγιής και δυνατούς.

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε, μέσα από την καρδιά μας, Καλή Μεγάλη Εβδομάδα, Καλό Πάσχα και η φετινή Ανάσταση να αποκτήσει, για όλους μας, το πραγματικό της νόημα & να σημάνει το τέλος αυτής της δύσκολης & πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε.

Το φως στο τούνελ, που όλοι περιμέναμε τόσο καιρό, έχει αρχίσει δειλά-δειλά να φαίνεται, και εμείς, οι άνθρωποι του ΔΙΑΣΤΡΟ, αρχίζουμε να σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα του συλλόγου για την πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα…..

Στα πλαίσια αυτής της επιστροφής σχεδιάζουμε την έναρξη των προπονήσεων αμέσως μόλις μας το επιτρέψει η πολιτεία & πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας που θα μας υποδειχθούν καθώς και μια σειρά από δράσεις για να καλύψουμε όσο πιο πολύ μπορούμε το χαμένο χρόνο.

Έτσι προγραμματίζουμε για το μήνα Ιούνιο ανοικτά μαθήματα στα τμήματα χορού, ρυθμικής & ενόργανης γυμναστικής καθώς και επίδειξη προόδου για ζώνες στα τμήματα τάεκβοντο.

Για το μήνα Ιούλιο προγραμματίζουμε την καθιερωμένη πλέον κατασκήνωση του συλλόγου, αιτήσεις για την οποία ξεκινούν από την Δευτέρα 26 Απριλίου έως 08 Μαϊου στο site htpps://www.gov.gr/arxes/oloi-foreis/organismos-apaskholeses-ergatikou-dunamikou-oaed/programmata-kataskenoseon-oaed.                                                                                                                                 Για περισσότερες πληροφορίες και τον καλύτερο προγραμματισμό των παραπάνω δράσεων & λόγω των περιορισμών που θα ισχύουν στον αριθμό των συμμετεχόντων ανά τμήμα παρακαλούμε να μας καλείτε στα τηλέφωνα του συλλόγου 2102388494, 6946788699, 6945592699 καθώς στο email: acdiastro@gmail.com.

Υ.Σ.:Τα διαδικτυακά μαθήματα δεν θα πραγματοποιηθούν από 26/4 έως 09/05.

 

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα, Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit