Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μετάλλια επεφύλασσε το τέλος Φεβρουαρίου για το σύλλογό μας σε TAE KWON DO και Χορό.

Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογός μας έδωσε το παρόν στο 7ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO από το οποίο απέσπασε ένα Χάλκινο μετάλλιο σε αγώνες μεγάλου βαθμού δυσκολίας.

Θεαματική ήταν και η παρουσία των τμημάτων χορού του συλλόγου μας στο Εθνικό Πρωτάθλημα Χορού 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Κολλέγιο Αθηνών.

Τα τμήματα του Χορού συμμετείχαν σε3 κατηγορίες (Μοντέρνο-Ομαδικό, Νεοκλασικό Duet και Σύγχρονο Solo Male ) στις οποίες και κατέκτησαν 3 μετάλλια ( 2 Χρυσά στις κατηγορίες Μοντέρνο-Ομαδικό και Σύγχρονο Solo Male καθώς και ένα Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Νεοκλασικό Duet).
Παράλληλα η διοργάνωση του Πρωταθλήματος τίμησε το σύλλογό μας με το βραβείο καλύτερης χορογραφίας, καθώς και με μία σημαντική υποτροφία (στην Ιταλία) για τον νικητή της κατηγορίας Σύγχρονο Solo Male ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΛΤΟ.

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο συγκινήσεις, δυναμισμό και πείσμα για την επίτευξη των στόχων που από κοινού αθλητές και προπονητές έχουμε θέσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit